UNIIKKITYÖT

sinulle tehty

Hernéltä voit tilata unelmiesi asusteet!

Vuosien varrella olen valmistanut toiveiden mukaan laukkuja, lompakoita, päähineitä, kauluksia, koruja, nilkkaimia – melkeinpä mitä vaan yksilöllistä, joka varmasti kääntää päät.

Voit osallistua uniikkituotteen suunnitteluprosessiin juuri sen verran kuin itse haluat.

Valjastan ammattitaitoni käyttöösi enemmän kuin mielelläni! Nämä ovat niitä intohimosta kumpuavia töitä, joilla voisin kaikki päiväni täyttää.

Uniikkityöt hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Hinta määrittyy materiaalien, yksityiskohtien ja työmäärän mukaan. Osviittana muutamia esimerkkihintoja: nahkalaukut alkaen 139 €, rukkaset alkaen 79 € ja turbaanit alkaen 52 €. Saat tarkemman hinta-arvion tehdessäsi tilauksen. Valmistan mielelläni tuotteita myös omista materiaaleistasi.

Alla voit ihailla näytteitä uniikkitöistäni.

Suurin osa asusteissa käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä tai ylijäämää. Jos asustehaaveen toteuttaminen alkoi kutkuttaa, ota rohkeasti yhteyttä herne@herne.fi ja sovitaan aika unelmille!

”Joustavasti ja kauniisti, ammattitaidolla toteutetut tilaustyöt. Hinnat sopuisat, palvelu erinomaista ja myymälä täynnä hurmaavia juttuja. Suosittelen lämpimästi.”

CLASSIC BEAUTIES

”Tilasin ja sain NIIIN mun tyylisen laukun, että siitä ei tule jäämään mitään jälkipolville vaan aion kantaa sitä ylpeydelllä kunnes olen se kylähullu, jonka olalla roikkuu jotain mikä saattoi joskus olla laukku!”

MORE IS MORE

EMBROIDERY & PAINTING

PICTURE PERFECT

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.