MALLISTOT

Yli kymmenen vuotta inspiraatiota

Hernén mallistot eivät ole perinteisiä kaksi kertaa vuodessa julkaistavia mallistoja, vaan haluan luoda tuotteita vastatakseni tarpeeseen, kysyntään ja inspiraation kutsuun!

Alla näet esimerkkejä Herné-asusteiden maailmoista kymmenen vuoden ajalta, uusimmasta vanhimpaan. Suuri osa materiaaleista on kierrätettyä tai ylijäämää, osassa tuotteista jopa kaikki.

Tämän hetken myytävänä olevat tuotteet löydät verkkokaupasta. Valmistan kaikki tuotteet käsin ateljeellani Helsingin Kruununhaassa. Lisäksi saatat törmätä minuun messuilla ja tapahtumissa ympäri Suomen. Ajankohtaiset infot löydät sosiaalisesta mediasta!

Haluatko tilata uniikkityön? Ota yhteyttä herne@herne.fi niin räätälöidään sinulle unelmiesi asuste. Esimerkkejä tilaustuotteista täältä.

”Persoonalliset värit, kuosit ja matskut! Olen kokenut Hernén materiaalivalinnat osuviksi omaan makuun, kun en oikein oo sellainen perustrikootyyppi muutenkaan. Melkein aina on löytynyt mallistosta joku oma suosikkimatsku.”

HER MAJESTY

”Uudemmissa mallistoissa oon tykännyt paljon vaihtelumahiksista, siis ruseteista ja muista variaatiohärpäkkeistä. Olen itse tosi vaihtelunhaluinen, ja on ollut tosi kiva kun tyyliä saa muunneltua niin vaivattomasti, vaikka ihan kesken päivänkin.”

NEW DAWN

”Kierrätys- ja ylijäämämateriaalien käyttö tuotteiden valmistuksessa on mulle tärkeä arvo ja on ihanaa pukeutua persoonalliseen designiin, joka kuormittaa luontoa hieman vähemmän!”

(T)URBAN GLAMOUR

”Pientä luksusta kaunistamaan arkeasi.”

PARROTS & PEACOCKS

”Punainen turbaanini kääntää katseet keväisillä kaduilla.”

SOFT & WARM

”Ihanan Herneen ihanat korvikset – ihan luottokorut.”

EVENING SKY

WOODEN HOODS

SPRING BREEZE

DREAMY PRAGUE

GREEN POETRY

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.