HERNÉ

Koristelua, kuoseja & yllätyksiä

Olen suunnittelijana ennen kaikkea yksityiskohtien ystävä.

Rakastan koristelua, rönsyileviä kuoseja ja pieniä yllätyksiä! Taustani on vahvasti teatterin maailmassa niin ohjaajana, esiintyjänä kuin klovninakin. Teatterin parista olen vuosien mittaan laajentanut intohimoani kohti persoonallisia asusteita. Tänä päivänä nämä kaksi alaa täydentävät toisiaan mainiosti. Inspiroidun niin leikillisyydestä, väri-ilottelusta kuin tummanpuhuvasta dramatiikastakin. Pukeutuminenkin voi parhaimmillaan olla vahvojen mielikuvien ja surrealististen maailmojen luomista ja toteutumista!

Hernén ydin

Yritykseni Herné on toiminut vuodesta 2013. Pääpaino tuotteissa on aina ollut vahvasti laukuissa, korvakoruissa ja turbaaneissa sekä ajoittain myös muissa asusteissa. Lisäksi innostun kovasti uniikkitöiden suunnittelusta ja niiden valmistamisesta! Vihdoin on aika ulottaa näkemystäni ja vahvuuksiani koskemaan kaikkea tekemääni luovaa työtä – käytän sitä nyt rikkautena esimerkiksi kuvanveistossa, huonekalujen entisöinnissä, valokuvien stailauksessa ja muussa taiteessa. Yksilölliset asusteet pysyvät silti edelleen toimintani ytimessä. Haluan jatkuvasti kehittyä ja uudistua suunnittelijana – yhtenä tavoitteenani on vapautuminen perinteisestä mallistoajattelusta kestävämpään tuotteiden suunnitteluun ja etenkin valmistamiseen.

Ota yhteyttä osoitteeseen herne@herne.fi, jos kaipaat visuaalista silmää tai yhteistyökumppania luovaan projektiisi. Olen avoin hulluille ja kunnianhimoisille ehdotuksille – luodaan yhdessä kauniita kokonaisuuksia mieleenpainuvilla yksityiskohdilla!

Inspiroivin terveisin,

Heli / ”Herne”

”Tyyli, suomalainen design, värit, käsityö – herkkä ja voimakas naisellisuus.”

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.