ATELJEE & ZUFÉ

KRUUNUNHAASSA TAVATAAN

Valmistan kaikki hurmaavat Herné-asusteet ateljeellani Helsingin Kruununhaassa. Työhuoneeni yhteydessä toimii ihastuttava myymälä sekä tunnelmallinen kahvisalonki Zufé. Zufé on avoinna silloin kun olen itse paikalla eli pääsääntöisesti ti-pe. Esillä on myös taidetta vaihtuvien taidenäyttelyiden muodossa.

Kivijalkakaupan valikoimiin kuuluu Hernéiden ohella muiden kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita – tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi Anette Ahokas Designin koruja. Lisäksi olemme virallinen Frenchic Paint -jälleenmyyjä. Herné sijaitsee vain kivenheiton päässä Senaatintorilta ja keskustasta. Tervetuloa tutustumaan lumoavaan pikku putiikkiini!

 

Jos haluat varmistaa, että olen itse paikalla, varaathan etukäteen ajan osoitteesta .

Haluatko Herné-tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä .

Herné
Rauhankatu 7
00170 Helsinki

Avoinna

ti–pe klo 12–17

Olen usein paikalla myös ennen ja jälkeen
sekä tietenkin sopimuksen mukaan.

Katsothan poikkeukset
Facebookista tai Instagramista!

”Hernén putiikki on ihana paikka, joka puolella on kauniita asioita!

Hernettä itseään kiinnostaa myös asiakkaan tyytyväisyys ja hän auttaa asiantuntevasti kaikessa turbaanien valinnasta korvakorujen korjauksiin.”

”Kannattaa vierailla kivijalkaliikkeessä, jotta voit hyödyntää sitä design-silmää, mitä Herneellä on. Ei pelkästään se, että saat parhaimmat korvikset, vaan sinulle parhaiten sopivat korvikset. Naureskelin liikkeessä, että on niin överi turbaani, ettei voi sopia mulle! Sitten kokeilin kaikki muut läpi ja päädyin kuitenkin siihen mitä Herne suositteli. Eli nimenomaan se kaikista värikkäin, kimmeltävin ja erikoisin tyyli, mitä en itse kuvitellut itselleni sopivan. Herne onnistui näkemään loistavasti, mikä minulle sopii.”

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.