GALLERIA & TYÖPAJAT

TAIDETTA JA LUOVUUDEN HERÄTTELYÄ

Galleria

Etsitkö tilaa esitellä taidettasi? Herné tarjoaa sympaattisen minigallerian käyttöösi sopimuksen mukaan. Näyttelyjakson pituus on sovittavissa ja haku syyskaudelle 2023 on nyt käynnissä.

Esimerkkihinnat kolmen viikon jaksolle:

– näyteikkunan vuokraus 95€ + alv 24% (mahdollisuus ripustaa sekä sisään- että ulospäin)

– koko galleriakulmaus sisältäen näyteikkunan käytön 125€ + alv 24%

Lisätietoja ja kuvia herne@herne.fi tai käymällä paikan päällä.

Työpajat

Herné järjestää erilaisia inspiroivia ja luovuutta herätteleviä työpajoja niin yrityksille ja ystäväporukoille kuin yksittäisille harrastajillekin. Toisin sanoen juuri sinulle! Löydät avoimet työpajat verkkokaupasta www.herne.fi/shop. Aiempaa kokemusta et tarvitse, ellei kurssikuvauksessa niin mainita. Jos haluat järjestää yhteisöllesi virkistävää toimintaa tai juhlien kohokohdaksi yhteistä tekemistä, ole yhteydessä herne@herne.fi niin sovitaan ajankohta ja yksityiskohdat! Räätälöin mielelläni juuri teidän tarpeisiinne sopivan paketin ja tulen tarvittaessa myös juhla- tai tapahtumapaikalle. Jos keräät itse osallistujaryhmän (minimi 6 hlöä), pääset kurssille puoleen hintaan.

Esimerkkejä työpajoista:

Hellät helyt -korupaja

Materiaaleina käytämme hylättyjä koruja, kierrätettyä nahkaa, inspiroivia kuvia, yllättäviä helyjä sun muuta innostavaa. Lisäksi voit halutessasi tuoda omia koruja tai niiden osia materiaaleiksi. Vain mielikuvitus on rajana – Hernén ateljeella opit kokoamaan itse korvakorusi ja ennenkaikkea päästämään luovuutesi irti!

 

Pensseliä pintaan -kalustemaalauspaja

Frenchic-maalauspajalla pääset kokeilemaan hajuttomia ja myrkyttömiä kalustemaaleja sekä Frenchic-työvälineitä ja -erikoistehosteita. Saat kokemusta kalkkimaalien käytöstä innostavassa seurassa. Pajassa maalattavaksi sopii jokin pienehkö kaluste, kuten jakkara, peili, kehykset, pieni pöytä tai lokerikko. Voit tuoda mukanasi myös muutaman pienen esineen, joihin pääset kokeilemaan eri värejä ja tekniikoita.

 

Tervetuloa inspiroitumaan!

Herné
Rauhankatu 7
00170 Helsinki

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.